Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis

17.11.2025 PONIEDZIAŁEK

I zupa mleczna z płatkami kukurydzianymi, kanapki z szynką, warzywami, herbata ziołowa

(alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jaja, soja, nasiona sezamu, seler)

II zupa z soczewicy na mięsie, kartacze z mięsem, polane roztopionym boczkiem, kompot

(alergeny: gluten, seler, jaja, mleko i produkty pochodne)

III pieczywo z masłem, pomidorem, krakowską suchą, cebulką, kawa inka

(alergeny: soja, nasiona sezamu, gluten, mleko i produkty pochodne)

 

18.11.2025 WTOREK

I zupa mleczna z płatkami owsianymi z truskawkami, pieczywo mieszane z masłem, pasta z suszonych pomidorów ze słonecznikiem, z cebulką, herbata z miodem i cytryną

(alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, jaja, soja, nasiona sezamu)

II zupa pomidorowa na mięsie i śmietanie z ryżem, zieloną pietruszką, pieczeń rzymska, sos, sałata lodowa z kukurydzą, pomidorem, rzodkiewką, kasza, owoce, kompot

(alergeny: jaja, seler, soja, gluten, mleko i produkty pochodne)

III kasza manna z owocami

(alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, nasiona sezamu, soja, jaja)

 

19.11.2025 ŚRODA

I bułka kanapkowa z szynką, pomidorem, ogórkiem, kakao, owoce

(alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, nasiona sezamu, soja)

II rosół z lanym ciastem na mięsie i warzywach, pałki z kurczaka, sos, ziemniaki, surówka z kapusty z koperkiem, woda, owoce

(alergeny: jaja, gluten, seler, mleko i produkty pochodne)

III koktajl owocowy, pieczywo z serkiem śmietankowym

(alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne)

 

20.11.2025 CZWARTEK

I pieczywo orkiszowe i pszenne z masłem, kiełbaski gotowane, owoce, ketchup, musztarda, herbatka z cytryną

(alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, soja, nasiona sezamu)

II zupa warzywna, zapiekanka gołąbkowa, ryż, owoce, kompot

(alergeny: gluten, seler, jaja, mleko i produkty pochodne)

III budyń, herbatniki

(alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten)

 

21.11.2025 PIĄTEK

I bułki maślane z masłem, serkiem danio, mleko, owoce

(alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, soja, nasiona sezamu)

II zupa pieczarkowa na śmietanie z ziemniakami, paluszki z drosza, ziemniaki, kapusta kiszona zasmażana, napój

(alergeny: gluten, seler, jaja, ryby, mleko i produkty pochodne)

III jogurty mleczne, chrupki kukurydziane

(alergeny: mleko i produkty pochodne, gluten)

 

24.11.2025 PONIEDZIAŁEK

I pieczywo z masłem, szynka, ogórek, ser, herbatka, rozmaitości owocowe

(alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne, nasiona sezamu, soja)

II zupa z czerwonej fasoli na mięsie i warzywach, spaghetti carbonara, kompot

(alergeny: gluten, jaja, seler, mleko i produkty pochodne)

III owoce, biszkopty

(alergeny: gluten, mleko i produkty pochodne)

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2025-11-17 15:04:12
Ilość wyświetleń: 50587

"Aby rozwijać się, wzrastać osiągnąć pewność siebie dzieci muszą dotykać, bawić się, pracować, doświadczać piękna, różnorodności, złożoności świata, muszą rozwijać smak aktywności, twórczości"

Bruno Ferrara
Bądź z nami
aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej